Projekt

KREATIVITET UTAN GRÄNSER

Michael Manson har varit en en flitig förekommande skådespelare i våra produktioner - en fantastiskt begåvad vän.

NY SINGEL MED REBECCA MALMBORG


"Together We Are"


Vi är stolta att få presentera Rebeccas Malmborgs premiär för en internationell marknad, låten "Together We Are" är hennes första singel på engelska och producerad av Ingemar Åberg som tidigare jobbat med såväl Carola som Ariana Grande och Kelly Clarksson.'

Låten släpps den 17 september. Håll utkik!

REKLAMFILM SOCIALA MEDIER och TV4


Semestra på "schlätta"


Hemester, staycation, westcation eller varför inte schlättcation? Inspireras till upplevelser i närområdet på en slätt i väst!


Vi tackar för uppdraget från Visit Vara - att på knappt 40 sekunder spegla ”Semestra på schlätta”, Foto, klipp och den specialskrivna musiken av Rebecca Malmborg och Rasmus Malmborg ger en skön känsla tycker vi.

TV-DOKUMENTÄR


Tillbaka till livet


Tobias, Tomas och Lasse från Sverige beger sig till den norska fjällvärlden för en veckas topptursåkande på skidor. Det blir en resa som för lång tid kommer att förändra deras liv. Ett snabbt väderomslag får katastrofala följder. Skulle de överleva det som kommit att betecknas som Norges svåraste fjällräddningsuppdrag på många, många år. 


Filmen är gjord av Michael Malmborg och Mikael Sjömark och går att se på TV4 Play.

TV-REKLAM


Blinkning till filmklassikern "Vi hade i alla fall tur med vädret"


Ett jobb som har många år på nacken men som vi fortfarande är riktigt stolta över var kampanjen att fylla ett helt nytt kontorsområde norr om Stockholm, i Upplands Väsby. Kampanjen gick över tre år och inkluderade förutom tv-annonsering även radio reklam och dagspressannonsering.

Till kampanjen knöt vi dramatenskådespelaren Rolf Skoglund som fick vara den som skulle byta sitt kontor i stan mot ett som låg mycket närmare och med högre standard än det trånga och sunkiga kontoret han hade i city. Totalt gjorde vi ett fyrtiotal tv-spotar och ett tiotal radio-reklamspotar. Kul jobb som faktiskt står sig än - och Infra City är sedan många år uthyrt med råge... Att placera ikonen från "Vi hade i alla fall tur med vädret" i en upppallad bil i studion i Hammarbyhamnen och låta honom elda Wunderbaum var en spännande utmaning :)

RAGGARKLASSIKER


Ett dygn med Road Masters

Ett reklamjobb för EMI för två dubbel-cd, posters, reklamfilmer och framförallt ett dygn tillsammans med Lidköpings raggarstoltheter, Road Masters. En oförglömlig upplevelse!

Vi förärades också en guldskiva från skivbolaget för 50.000 sålda ex :)

REBECCA MALMBORG


Fyra album och otaliga spelningar

Något som verkligen ligger oss varmt om hjärtat är Rebecca Malmborgs originalmusik. Texter och musik som speglar livets skiftningar och som vill ge hopp och framtidstro. Självklart finns allt på Spotify och andra digitala plattformar. Såklart har vi jobbat med hela processen - och det fortsätter vi med! Kolla in det!

VILL DU JOBBA MED OSS?


Vi träffas mer än gärna - förutsättningslöst över en kopp kaffe - så pratar vi vidare om vilka behov du har och vad vi kan hjölpa till med. 

Exemplen ovan är ett axplock av vid jobbat med under åren och det finns såklart många fler exempel, men - mer om det när vi ses.